Početna Usluge Kontakt Mikrotik
O nama:

Tvrtka Kerberos d.o.o. osnovana je u siječnju 2004. godine kao rezultat višegodišnjeg rada osnivača na poslovima projektiranja, održavanja i prodaje informatičke opreme i sustava.

Ime Kerberos potiče iz grčke mitologije (cerberus), a odnosi se na troglavog psa koji je čuvao ulaz u podzemni svijet te osiguravao da mrtvi ne izlaze, a živi ne ulaze. U informatici, Kerberos je ime protokola, razvijenog na MIT-u (Massachusetts Institute of Technology), koji se koristi u računalnim mrežama kako bi se omogućilo dokazivanje autentičnosti na siguran način koristeći nesiguran medij.

Ime je odabrano sukladno našem cilju, klijentima pružiti uslugu sigurno i pouzdano.

Osnovna djelatnost tvrtke je projektiranje, prodaja, implementacija i održavanje informatičkih sustava, računalnih mreža, uredskih i samouslužnih uređaja, elektroinstalacije.

Naši su ciljevi:
  • korisnicima pružiti cjelovitu i kvalitetnu uslugu
  • graditi cjelovita poslovna rješenja temeljena na vrhunskim uslugama i vodećim svjetskim tehnologijama
  • omogućiti korisnicima naših rješenja unapređenje poslovnih rezultata kroz usredotočenost na osnovnu djelatnost i učinkovito korištenje informatički tehnologija
  • osigurati svojim djelatnicima ostvarivanje punog potencijala kroz osobni i profesionalni razvoj
Naša se rješenja temelje na znanju i kvaliteti kao osnovnim vrijednostima za zadovoljstvo korisnika.

Pripremni smo obaviti najrazličitije zadaće, od najjednostavnijih (konfiguracija i instalacija pojedinačnih računala) do najkompleksnijih (projektiranje i implementacija poslovnog informatičkog sustava poduzeća). Korisnicima je na raspolaganju i naša služba tehničke podrške spremna odgovoriti na sva pitanja vezana za uređaje i programsku opremu.